Chelsea'nin yıldızı Fenerbahçe için oynayacak!

Chelsea'nin yıldızı Fenerbahçe için oynayacak!

SPOR Haberleri

Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusundan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama geldi.

Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu Ramires Santos do Nascimento, Galatasaray ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçına fazla asılmadıklarını belirterek, "Stamford Bridge'de Galatasaray'ı yenip, tur atlayacağız" dedi.
Galatasaray maçı öncesinde İngiltere'nin ünlü restoranı Efes2'ye giderek Türkçe şarkılar eşliğinde davul çalan ve sabaha kadar eğlenen Chelseali futbolcu Ramires, Londra'ya döndükten sonra eşi, annesi ve arkadaşları ile birlikte yine aynı mekana giderek eğlendi. Ramires'in, "Kankam" diye hitap ettiği restoran müdürü Erol Oylum'a, "İstanbul'da oynadığımız Galatasaray maçına fazla asılmadık. Stamford Bridge'de Galatasaray'ı yenip tur atlayacağımıza inanıyorum. Galatasaray maçından hemen sonra yine Efes2'ye gelerek, zaferimizi kutlayacağız" dediği öğrenildi. Ramires'in ayrıca "Maçlarda böyle şeyler olur ama Burak bana bilerek vurdu. Gene de kusuruna bakmıyorum" ifadesini kullandığı öne sürüldü. Öte yandan Ramires ile birlikte restorana gelen arkadaşları, Brezilyalı futbolcunun, yakın arkadaşı Alex de Souza'nın da bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'de oynama rüyası olduğunu, Galatasaray'a gol attığı takdirde de bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...