Russel Crowe namaz kılmayı öğrendi

Russel Crowe namaz kılmayı öğrendi

MAGAZİN Haberleri

Yeni filminin çekimleri için İstanbul'a gelen Russel Crowe namaz kılmayı öğrendi.

Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen Russel Crowe, yeni filmi için İstanbul'a geldi. The Water Diviner filminin çekimleri için Sultanahmet'te bulunan Crowe imamdan adım adım nasıl namaz kılınıcağını öğrendi. Camideki çekimler için imam olan Crowe namaz kılmayı öğrendi. Yoksa dünyaca ünlü aktör Müslüman mı oluyor? 'The Water Diviner' filminin geçtiğimiz gün Sultanahmet Camii'nde yapılan çekimleri bir hayli ilginç görüntülere sahne oldu. Yönetmen Russell Crowe, namaz sahnesinde yer alan oyuncuların hata yapmasını istemediği için büyük uğraş verdi.Filmde rol alan imamdan bu sahneler için düşüncelerini alan Crowe, rüku ve secdenin nasıl yapılması gerektiğini sordu. Kendisi hareketleri tek tek yapıp "Doğru mu hocam?" diye soru yöneltti. Cemaat de o anlarda el birliğiyle Crowe'a yapılması gerekenler hakkında yardımcı oldu.
CEM YILMAZ VE YILMAZ ERDOĞAN OYNUYOR
I. Dünya Savaşı'nda geçen olayın anlatıldığı filmde, ünlü Türk aktörler Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da rol alacak. Ünlü aktörler, geçtiğimiz günlerde Avustralya'da çekilen sahnelerini tamamlayıp Türkiye'ye dönmüşlerdi.
(gazetebalıkesir)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...