Mancini yine kağıda yazdı, işte o taktik

Mancini yine kağıda yazdı, işte o taktik

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini yine kağıda yazdı. Rizespor mücadelesinin 32. dakikasında takımının taktiğini değiştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinin ilk yarım saatlik periyodunda etkili olamazken, Roberto Mancini bunun üzerine bu sezon çok yaptığı hareketini yeniledi.İtalyan teknik adam, rakip yarı alanda fazla pas yapamayan ve pozisyona girmekte sorun yaşayan takımının sahadaki dizilişine, 32. dakikada müdahale etti. Yeni değişikliğini daha önce de yaptığı gibi kağıda yazarak oyunculara aktaran 49 yaşındaki antrenörün elindeki kağıtta yazanlar da objektiflere yansıdı.Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Umut Bulut'u ileri uçta sola çekerken, Burak Yılmaz'ı da sağa yakın görevlendirdi. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in de, Umut Bulut'a yakın oynaması istendiği göze çarptı.(Sporx)


İŞTE MANCINI'NİN TAKTİK KAĞIDI...
Mancini yine kağıda yazdı, işte o taktik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...