Galatasaray yeni golcüsü belli oldu!

Galatasaray yeni golcüsü belli oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray golcüsünü buldu. Defansının önemli isimlerinden Aurelien Chedjou, sarı-kırmızlı formayı giydiği son 3 maçta da ağları sarsmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray'da, son dönemde bir isim yükselen performansı ile dikkat çekti. Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Aurelien Chedjou, defansif nbsp;katkısının yanında, son dönemde skora yaptığı katkı ile de göze girdi.Chelsea mücadelesinde takımının beraberlik golünü kaydeden 'Kaya' lakablı savunmacı, ondan önce de 20. haftada Eskişehirspor'u 3-0 ile geçtikleri karşılaşmada ağları sarstı. 21. haftada sarı kart cezası, 22. haftada da Mancini'nin tercih ettiği isimler arasında yer almadığı için kadroda bulunmayan 28 yaşındaki oyuncu, 23. haftada Rizespor karşısında 61. dakikada da gol atarak, forma giydiği 3 maçta üst üste gol atmış oldu. Öte yandan Chelsea karşısında soldan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ortasında Aurelien Chedjou ile golü bulan Mancini'nin öğrencileri, Rizespor karşısında da bu sefer sağ kanattan Hollandalı'nın ortası ile ağları sarstı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...