Arınç'tan şok açıklama: 'Dershane konusunda bizi tehdit ettiler'

Arınç'tan şok açıklama: 'Dershane konusunda bizi tehdit ettiler'

GÜNDEM Haberleri

CNN TÜRK televizyonunda soruları cevaplandıran Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, dershaneler konusunda Başbakan'ın tehdit edildiğini belirterek şunları söyledi: "Başbakan bana, 'Dershaneler üzerinden beni, hükümetimi tehdit ettiler. Şunları ortaya çıkarırız, bunları piyasaya süreriz dediler. Ben de onların restini gördüm. Elinizde ne varsa çıkarın, ne yapacaksanız yapın. Ben sözümden dönmem dedim' dedi. Demek ki sonunda bu alçaklığı da yapacak mıydınız diye onlara söyledim. Ben dershane konusundan sonra her şeyin bittiğini ve olumlu noktaya evrildiğini düşünürken bombalar patlamaya başladı. Demek ki Başbakanımız haklıymış. Mesele dershane değilmiş, aynı Gezi'deki gibi 3-5 ağaç meselesi değil, başka bir şeymiş."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...