Galatasaray'da Rize maçı öncesi kriz!

Galatasaray'da Rize maçı öncesi kriz!

SPOR Haberleri

Maç öncesi iki takım yardımcı hocaları arasında "saha krizi" yaşandı. Takımlar hangi kalenin önünde ısınacakları konusunda bir türlü anlaşamadı.

Roberto Mancini'nin ekibi sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu ve kale önü zemini düzgün olan tarafı seçti. Mancini'nin yardımcıları malzemeleri buraya koyarken Uğur Tütüneker'in yardımcıları da aynı bölgede kendilerinin ısınacağını belirterek, diğer tarafa geçmelerini istedi. İki takımın antrenör ve kondisyonerleri çözüm için soluğu sahanın ortasında ısınan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yanında aldı. Ancak Abitoğlu da olaya karışmak istemedi. Bunun üzerine taraflar soyunma odasına giderken, saha komiserleri olayı çözerek, ev sahibinden anlayış göstermesini istedi. Böylece Galatasaray istediği alanda maç önü ısınmasını gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...