'Fil gibisin' dediler, tığ gibi oldu

/ Kaynak: İHA
'Fil gibisin' dediler, tığ gibi oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

6 yaşından beri obez olan bir genç kız iri hayvanlara benzetilince zayıflamaya kara verip tüp mide ameliyatı olup 10 ayda 138 kilodan 69 kiloya düştü.

Adana'da 6 yaşından beri obez olan ve 138 kiloya kadar çıkan 23 yaşındaki Perihan Baydemir, çevresindeki bazı insanların kendisini iri hayvanlara benzetmesi üzerine Çukurova Üniversitesi'nde tüp mide ameliyatı oldu. Başarılı geçen ameliyattan sonra doktorunun verdiği diyeti uygulayıp spor yapmaya başlayan Beydemir, 10 ayda 138 kilodan 69 kiloya düştü. Zayıfladıktan sonra hayatının değiştiğini ifade eden Beydemir, "İnsanlar yıllardır bana garip bakıyordu. Benimle dalga geçiyorlardı. Beni çeşitli hayvan gruplarına benzetiyorlardı. Bakışları çok rahatsız ediyordu. Bunlardan çok rahatsız oldum. Aynı zamanda yürümekte bile zorlanıyordum. Şimdi hayatımda çok şey değişti. Moralim yerine geldi. İstediğim her kıyafeti artık alabiliyorum. Benimle dalga geçen arkadaşlarım bile şimdi bu halimi görünce şoke oluyorlar" dedi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...