Karısını çocuklarına hakaret ettiği için öldürmüş

/ Kaynak: DHA
Karısını çocuklarına hakaret ettiği için öldürmüş

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da eşini öldüren adam dağlık arazide jandarma tarafından yakalandı. Zanlı karısını çocuklarına hakaret ettiği için öldürdüğünü itiraf etti.

Konya'da 3 çocuğunu odaya kilitleyip 33 yaşındaki eşi Gönül Çiçek'i öldüren 34 yaşındaki Hasan Hüseyin Çiçek, köyün 5 kilometre ilerisindeki dağlık arazide jandarma tarafından yakalandı. Çiçek'in ilk ifadesinde çocuklarına hakaret ettiği için eşine öldürdüğünü söylediği öğrenildi.Bozkır İlçesi Sarıoğlan Beldesi'ne bağlı Kildere Köyü'nde oturan işsiz Hasan Hüseyin Çiçek, geçen cumartesi günü saat 20.00 sıralarında 3 çocuğunu odaya kilitleyip eşi Gönül Çiçek'i, av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Ardından jandarmayı arayıp, ''Eşimi vurdum. Gelin bakın" dedikten sonra kaçtı.Olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri Gönül Çiçek'in yaşamını yitirdiğini saptadı. İddiaya göre eşi Hasan Hüseyin Çiçek'ten şiddet gören Gönül Çiçek'in, geçen aralık ayında jandarmaya giderek yardım istediği ardından da Cumhuriyet Savcılığı'na başvurması üzerine Hasan Hüseyin Çiçek hakkında 1 ay 'evden uzaklaştırma' kararı alındığı öğrenildi. O dönem yaşları 3 ile 11 yaş arasında değişen 2'si kız 3 çocuğunu yanına alıp köydeki babasının evine yerleşen ve boşanma davası açan Gönül Çiçek'in, yakınlarının iknası sonucu yaklaşık 15 gün önce eve geri döndüğü belirtildi. nbsp;
Olayın ardından Çiçek çiftinin çocukları yakınlarına verilirken jandarma da kaçan Hasan Hüseyin Çiçek'in yakalanması için çalışma başlattı. Köyün giriş ve çıkışlarında önlem alan jandarma ekipleri, çevredeki belde ve köyler ile dağlık arazide de kurduğu özel ekiplerle arama çalışması başlattı. Özel ekibin yaptığı araştırma çalışması sonucu Hasan Hüseyin Çiçek, dün akşam saatlerinde köyün yaklaşık 5 kilometre ilerisindeki dağlık arazide yakalandı. Şüphelinin araziye attığını söylediği suç aleti av tüfeğin bulunhması için de çalışma başlatıldı.
Gözaltına alınan Hasan Hüseyin Çiçek'in ifadesinde çocuklarına hakaret ettiği için eşini öldürdüğünü anlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...