Fenerbahçe yönetimi ateş püskürdü: Kuyt'ın canına kast ettiler!

Fenerbahçe yönetimi ateş püskürdü: Kuyt'ın canına kast ettiler!

SPOR Haberleri

Son haftalarda yapılan hakem hatalarına isyan eden Fenerbahçe Yönetimi, 2-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından da bir açıklama yayınladı.

Takımın lehine verilen iki penaltı sebebiyle yapılan eleştirilerle ilgili olarak "Adeta futbolcumuzun canına kast edilen pozisyonu, verilmeyen açık penaltımızı ve yanlış kart uygulamalarını tartışmadan, yaptığımız açıklamaları avantaj sağlamak üzere kullandığımız algısını oluşturmaya çalışanların samimiyetsiz ve futbol ahlakından uzak değerlendirmelerini, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi. Bu arada Kuyt'a yaptığı centilmenlik dışı hareketi sebebiyle Gosso'nun PFDK'ya sevk edilebileceği belirtildi. Faul sonrası adeta çıldıran Kuyt'ın eşi Gertrude ise dün twitter'dan görüntüyü yayınlayıp "Herkes hareketin ne kadar çirkin ve alçakça olduğunu görüyor. Neyse ki kocamın durumu iyi. Daha kötüsü olabilirdi" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...