Gosso'dan Kuyt'a cevap: 'Maç bitti kendi odana git'

Gosso'dan Kuyt'a cevap: 'Maç bitti kendi odana git'

SPOR Haberleri

Gosso, hayalarına bastığı Hollandalı Dirk Kuyt'ın kendisine soyunma odasında çıkışması üzerine "Maç bitti, uzatmayalım. Olur böyle şeyler" dedi.

Gençlerbirliği'nini tecrübeli oyuncusu Gosso Gosso'nun, Dirk Kuyt'a yaptığı hareket haftanın en çok konuşulan anı oldu. Hollandalı futbolcunun, maç sonunda Başkent ekibinin soyunma odasına gidip, Gosso'ya çıkıştığı ama olayın orada tatlıya bağlandığı öğrenildi.
Fildişi Sahilli oyuncu, Kuyt'ın kendisine, "İkimiz de profesyoneliz ve bu işten para kazanıyoruz. Topa nasıl giriyorsun. Televizyondan görüntülere bir bak. Nasıl olur da benim hayatımla oynarsın" diye bağırması üzerine bir süre sessiz kaldı.
"KENDİ ODANA GİT"
Ardından Kuyt'a, "Kusura bakma, match finish (maç bitti). Uzatmaya gerek yok. Maç içinde böyle şeyler olur. Şimdi kendi takımının soyunma odasına git' demesi üzerine, Hollandalı golcünün sinirlendiği "Bu kadar sert oynanır mı" diye bağırdığı, araya Gençlerbirliği'nin diğer oyuncularının girdiği ve Kuyt'ı odadan çıkardıkları öğrenildi. İkili arasında ise bir itişme ya da küfürleşme olmadı. (Hürriyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...