Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tiger Woods üçüncü kez gelecek

/ Kaynak: İHA
Tiger Woods üçüncü kez gelecek

SPOR Haberleri  / İHA

AGİSK Başkanı ve Cahit Şahin, Belek'e 2 kez gelen ünlü golfçü Tiger Woods'un bu yıl üçüncü kez gelebileceğini söyledi.

Cahir Şahin, Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın bu yıl 13-16 Kasım tarihleri arasında yine Antalya Belek'te yapılacağını belirterek "Bu yılki European Tour takvimi açıklandı. Turkish Airlines Open 2014 Golf Turnuvasına Tiger Woods ile birlikte dünyanın en iyi 78 golfçüsününde katılması bekleniyor. Tiger Woods Belek'teki golf turnuvasına gelirse Avrupa'da üst üste 3 kez geldiği tek ülke Türkiye olacak" dedi.


''GOLF TURİZMİNİ HAREKETLENDİRDİ''
Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvasının Belek'teki golf turizmini hareketlendirdiğini anlatan Şahin, şunları söyledi: "2013 yılında düzenlenen, Tiger Woods ile dünyanın en ünlü golfçülerinin katıldığı turnuva Belek'in tanınırlığını daha da artırdı. Misafir sayılarına pozitif etkisi olmaya devam ediyor. Bu yıl Antalya'da hava şartları çok iyi gitmesi nedeniyle çok iyi bir sezon yaşanıyor. Golf oyuncuları sayısı sezonun ilk çeyreğinde hedeflediğimiz rakamlara ulaştı. Antalya'da 2013 yılında 500 bin oyun oynandı. 2014 yılında da en az aynı rakamları gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Ancak daha fazla golfçü ve oyun için Antalya'da daha fazla golf sahalarının olması gerekiyor." Şahin, geçen yıl Belek'te düzenlenen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvasında birinci olan Fransız Victor Dubuisson'un bu yıl ABD'de düzenlenen WGC Acceinture Match Play Chanpionship Golf Turnuvası'nda 2'nci olduğunu, şampiyonada Dubuisson'un Turkish Open Şampiyonu olarak lanse edildiğini ve bu şampiyonaya katılan golfçülerin sürekli Türkiye'den bahsettiklerini sözlerine ekledi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...