Fenerbahçe'den sürpriz forma!

Fenerbahçe'den sürpriz forma!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Karadeniz deplasmanında bir sürprize hazırlanıyor.

Sarı lacivertli ekip 3 Temmus 2011'den bu yana yaşadığı sıkıntıyı Trabzonspor deplasmanında farklı bir yöntemle dile getirmenin peşinde.


Siyah forma gelebilir
Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında oynaycağı maça seyircisinden yoksun olarak çıkacak. Taraftararını bordo mavili deplasmanda götüremeyecek olan Fenerbahçe yönetimi zorlu karşılaşma öncesi sürpriz bir karara imza atabilir. Sarı lacivertliler Trabzonspor kaşrılaşmasına siyah formayla çıkabilir. Prosedür gereği sezon başında TFF'ye verilen forma standartları dışında müsabakalara farklı biçimde çıkış izni verilmiyor. Olağanüstü durumlar ve mecbur kalınan matem dönemleri dışında takımların farklı renklerle sahaya çıkması kabul edilmiyor.


Daha önce de yaptılar
Fenerbahçe daha önce de Trabzonspor karşısında sezon öncesinde belirlediği formaların dışına çıkmış ve yeni bir forma ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2001-2002 futbol sezonunun 32. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayan sarı lacivertliler, MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto amacıyla yıldızlarla dolu formasınını giymişti. Fenerbahçe yönetimi TFF'nin rakiplerine verdiği ek yıldızı ve şampiyonluğu protesto amacıyla bu formaları giymişti. Sarı lacivertliler bu protestonun ardından ceza da almıştı. Fenerbahçe daha sonra ligin son iki haftasında oynadıkları Bursaspor ve Diyarbakırspor maçlarını da bol yıldızlı forma ile oynamıştı. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...