Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan Niğde mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, Bitlis'te 5 partinin ittifak yapmasına ilişkin, "Bu 5'inin toplam oyu zaten yüzde 7.40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Başbakan Erdoğan, "Yüreğiniz varsa CHP'nin, MHP'nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin. Partinize de genel başkan arıyorsanız, Pensilvanya'da zaten" dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara sesleniyor. Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle: "Bunlar ne sandığı, ne milleti ne de milletin yakasını bulabilirler. İnşallah milletin eli bunların yakasında olacak." "Bitlis'te 5 parti ittifak yapmış. Bu 5'inin toplam oyu zaten yüzde 7. nbsp;Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz" dedi. "CHP ve MHP'ye şimdi de Pensilvanya eklendi. Bunlar üç kafadarlar." "Günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden siyaset yapıyorlar." "Çık meydanda, sandıkta mücadeleni ver. Çıkabiliyorsan çık." "Bu illegal dinlemeleri, montajları grup salonlarından dinletenlerden tazminatımızı alacağız.""Bunların illerde ablaları var, imamları var. Cami imamı değil ha, meydan imamı. Bunlarla para toplarlar. Bunlarla kapı kapı dolaşırlar. Bu topladıkları paraları makbuz karşılığı değil makbuzsuz toplarlar. Akıbeti belli değil. Bunların hesabını soracağız."
"Sandıkta hile, çatışma söylentileri yayıyorlar. Biz yolumuza sakin şekilde devam edeceğiz."
"Hazreti Cebrail parti kursa oy vermem, diyenlerle daha ne kadar birlikte olacaksınız."
"Bunlara gerekli cevabı 30 Mart'ta vereceğiz."
"Türkiye onun vatanı değil mi çıksın gelsin. Niye gelemiyor. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var."
Başbakan Erdoğan, "Onlara şunu da söyleyin, 'Yüreğiniz varsa CHP'nin, MHP'nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin. Partinize de genel başkan arıyorsanız, Pensilvanya'da zaten. Çağırın onu da gelsin Türkiye'ye.' Türkiye onun vatanı değil mi? Vatanıysa çıksın gelsin. Niye gelemiyor? Gelsin, onun vatanı Amerika mı? Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlara hesabımız var, bu da sorulacak."



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...