Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye tozu bu hale getirdi

/ Kaynak: DHA
Suriye tozu bu hale getirdi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne Suriye üzerinden gelen ve sabah saatlerinde etkili olan toz bulutu gökyüzünü kaplarken, vatandaşlar nefes almakta zorlandı.

Fethiye'nin üzerine sabah saatlerinde çöken toz bulutu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. İlçede yaşayanlar toz nedeniyle nefes almakta zorlandı. Karayollarında görüş uzaklığı düşerken, sürücüler trafikte hızlarını azaltmak zorunda kaldı. Vatandaşlar zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösterdi. Fethiye'de ilk kez böyle bir hava gördüğünü anlatan ilçe sakinlerinden Raşit Uysal, toz bulutlarının Afrika üzerinden gelmiş olabileceğini söyledi. Görüş mesafesinin sabah saatlerinde çok düşük olduğunu anlatan Uysal, öğleye doğru mesafenin arttığını dile getirdi. Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, birçok kişinin eve kapanmasına neden olan toz bulutunun gün içerisinde beklenen yağmurla dağılacağını kaydetti.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...