Galatasaraylı oyunculardan F.Bahçeli yıldıza şok: İhanet

Galatasaraylı oyunculardan F.Bahçeli yıldıza şok: İhanet

SPOR Haberleri

Galatasaraylı bazı oyuncular Alper Potuk'un kazandığı penaltı için oyuncuyu suçladı.

Fenerbahçe-Gençlerbirliği mücadelesini ekran başında dikkatle izleyen gözler vardı. Sarı-Kırmızılı oyuncular önceki akşam takım otelinde bir araya gelerek, ezeli rakiplerinin maçını izledi. Golsüz biten ilk yarı doğal olarak keyif verdi. Ancak Cüneyt Çakır'ın, Fenerbahçe lehine çaldığı penaltılar Mancini'nin öğrencilerini resmen çıldırttı. Tartışılan penaltılarla ilgili önceki haftaların aksine kulübün resmi bir tepkisi olmadı ama futbolcular resmen barut fıçısıydı! Fenerbahçe'nin 2 penaltı golüyle kazandığı 90 dakika sonrası oyuncuların verdiği tepkiler ortaya çıktı. İşte o çarpıcı ifadeler...
'Ağlıyorlar!'
"Rakibimiz ne zaman kötü bir süreç geçirse ve puan kaybetse, kamuoyunu ve federasyonu etkileyici hareketler içine giriyor. Hakemler de bu tepkilerden etkilenerek, Fenerbahçe lehine olmadık düdükler çalıyor. Rakibimiz ağlayarak bir yerlere ulaşmak istiyor! Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında inanılmaz hakem hataları vardı. Biz Galatasaraylı futbolcular olarak lehimize hatalı tek bir korner bile istemiyoruz. Geçen hafta Semih bizim ortak duruşumuzu sahada göstererek hakemin lehimize verdiği hatalı karara itiraz ederek, Galatasaraylı duruşunu gösterdi."
'Farkımız ahlakımız'
"Ya Fenerbahçeli futbolcular? Özellikle Alper... Cüneyt Çakır'ı yanıltarak penaltı aldıktan sonra suratında beliren ifadeyi asla unutamayacağız. 'Hakemi aldattım, kandırdım' diye sevinmek yapılan mesleğe ihanettir. Gerçekten Galatasaray'ın rakipleriyle arasındaki en büyük fark, ahlak değerlerine sahip çıkmasıdır. Camiamızın bu özelliği kimse ile mukayese bile edilemez." (Fanatik)
Galatasaraylı oyunculardan F.Bahçeli yıldıza şok: İhanet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...