Mesut Özil için hayrete düşüren benzerlik!

Mesut Özil için hayrete düşüren benzerlik!

SPOR Haberleri

Arsenal'de top koşturan Türk asıllı futbolcumuz Mesut Özil'in benzetildiği ünlüyü görenler hayrete düştü. İşte o isim

İngiltere'de Premier Lig'in lider takımlarından Arsenal'de top koşturan, Jose Mourinho tarafıdan 'Dünyanın en iyi 10 numaralarından biri' olarak gösterilen Türk asıllı Alman futbolcu şaşırttı.. İngiltere basını bu inanılmaz benzerliği spor sayfalarının manşetlerine taşıdı. nbsp;1988'de hayatını kaybeden Ferrari otomobillerinin üreticisi Enzo Anselmo Ferrari, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. İşin ilginç yönü ise Enzo Ferrari'nin ölüm tarihi olan 1988'in Mesut Özil'in doğum tarihi olması.

Mesut Özil için hayrete düşüren benzerlik!


ENZO FERARİ KİMDİR?

Enzo Anselmo Ferrari (d. 18 Şubat 1898, Modena – ö. 14 Ağustos 1988, Maranello), Scuderia Ferrari takımının kurucusu, aynı zamanda Ferrari otomobillerinin üreticisidir.Enzo Ferrari, 18 Şubat 1898'de İtalya'nın Modena kasabasında doğdu. Babası orta çapta bir işletme sahibiydi. Ferrari'nin küçüklüğünde ilerisi için üç hayali vardı. Birincisi opera sanatçısı olmak, ikincisi spor muhabiri olmak ve sonuncusu ise yarış pilotu olmaktı. Birincisi için pek yeteneği yoktu, ikincisi için çaba göstermedi fakat üçüncü tutkusu dünya üzerinde unutulmayacak bir isim oluşturdu. 1916 yılında İtalya Birinci Dünya Savaşında olduğu için babası ve abisi askere alınmıştı ve grip salgınında ölenler arasındalardı. Bu gelişmeler üzerine okulu terk eden Ferrari de orduya alındı. Bir iki ayını cephe arkasında katırları nallayarak geçiren Ferrari, 1918 yılında tekrar baş gösteren grip salgınında hastalandı. Savaştan daha çok ölüme sebep veren bu salgını atlatan Ferrari, ordudan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...