Türk Malı'nın yönetmenine şok suçlama!

/ Kaynak: DHA
Türk Malı'nın yönetmenine şok suçlama!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Türk Malı dizisinin yönetmenine şok suçlama. Ünlü Tayfun Güneyer hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı, ilk duruşmada beraat etti.

TÜRK Malı, Nuri, Yılan Hikayesi, Dedektif Memoli ve Türk'ün Uzayla İmtihanı gibi dizilerin yönetmeni Tayfun Güneyer hakkında 6 yıl 5 aydan 20 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Güneyer, yönetmenliğini yaptığı Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde de oynattığı sevgilisi F.Ç. ve arkadaşı G. A.'yı dövmekle suçlanıyordu. Tayfun Güneyer, kadınların şikayetten vazgeçmesi üzerine ilk duruşmada beraat etti.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre Güneyer, 17 Eylül 2013'te sevgilisi F. Ç.'nin bir arkadaşıyla yemek yediği restorana giderek elindeki telefonu gösterip, "Bana mesaj geldi, sen beni aldatıyormuşsun" diyerek bağırmaya başladı. F.Ç. ile tartışmasına başlayan Güneyer, öfkesine hakim olamayarak sevgilisini darp etmeye başladı. Müşterilerin gözleri önünde sevgilisini tartaklayan Güneyer, görevlilerin araya girmesi ile restorandan ayrıldı.

TEHDİT İDDİASI

Yaşadığı olaydan sonra arkadaşı ile mekandan ayrılan F.Ç., yine arkadaşıyla birlikte kendi evine gitti. Aradan bir süre geçtikten sonra Tayfun Güneyer bu kez sevgilisinin evine geldi. Gece saat 21.00'da gittiği evin kapısını yumruklayıp, "Sana aldığım yüzüğü ver" diyerek zorla eve girmeye çalıştı. Evin kapısını zorlayarak içeri girdiği iddia edilen Güneyer, sevgilisini yere yatırdı.
İddianameye göre Güneyer, sevgilisini yere yatırmakla yetinmeyip boğazını sıktı ve "Bu iş burada bitmeyecek. Seni öldüreceğim" şeklinde tehditte bulundu. Güneyer, araya giren F.Ç.nın kız arkadaşı G.A.'nin yüzüne vurduğu yumruk ile genç kadının yere yığılmasına neden oldu.

20 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Olay sonrası F.Ç. ve G. A. önce hastaneye ardından da savcılığın yolunu tuttular. Hastaneden "Travmatik bulgu bulunmayacak şekilde yaralama" raporu alan iki genç kadın, gittikleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ünlü yönetmen Tayfun Güneyer'den şikayetçi oldular.
Soruşturma sonucu hakkında dava açılan Tayfun Güneyer'in "Konut dokunulmazlığını ihlal", "Kasten yaralama", "Hakaret", "Tehdit" ve "Mala Zarar verme" suçlarını işlediğini belirtti. Savcılık, Güneyer'in 6 yıl 5 aydan, 20 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti.

BERAAT ETTİ

Davanın ilk duruşması Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Güneyer, F.Ç. ve arkadaşının şikayetlerinden vazgeçmesi üzerine hakkında "Konut dokunulmazlığını ihlal", "Kasten yaralama", "Mala zarar verme" ve "Hakaret" suçlamasıyla açılan davadan ilk duruşmada beraat etti. Güneyer, kamu davası niteliğindeki "Tehdit" suçundan da, "Suçun vasıfları oluşmdığı gerekçesi" ile beraat etti.
MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...