Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurt Seyit ve Şura ne zaman başlıyor

Kurt Seyit ve Şura ne zaman başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Herkesin merakla beklediği Kurt Seyit ve Şura dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda saat kaçta. işte tüm ayrıntılar...

Yeni yılın ilk gününden bu yana her fragmanıyla büyük beğeni toplayan, sosyal medyada büyük ses getiren, milyonları ekran başına kilitleyen Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü 4 Mart Salı 20.00'da Star TV'de yayınlanacak. Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı dizinin Yönetmenliğini Hilal Saral senaristliğini ise Ece Yörenç üstlendi. Müziklerini Toygar Işıklı'nın üstlendiği dizide Birkan Sokullu, Ushan Çakır, Seda Güven, Elçin Sangu, Aslı Orcan, Neşe Baykent, Mehmet Yılmaz, Berk Erçer, Doğu Alpan; Zerrin Nişancı, Tuğçe Karabacak, Sarpcan Köroğlu gibi isimlerle birlikte Serdar Gökhan ve Şefika Ümit Tolun da rol alıyor. nbsp; Kurt Seyit ve Şura dizisi için hem Türk ve Rus tarih danışmanlarıyla çalışıldı. Tarih danışmanları Andrei Aleksandrovich, Vadim Viktorovich ve Akşin Somel ile çalışılmaya devam ediliyor. Dizide yaklaşık 2000 kişilik Rus figürasyonla çalışıldı. Rusya çekimlerini tamamlayan ekip hikayenin 1920'lerin İstanbul Pera'sında geçecek sahneleri için çok yakında İstanbul'a kesin dönüş yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...