Kağıthane'de motosiklet kazası; 1 ölü, 1 yaralı

/ Kaynak: DHA
Kağıthane'de motosiklet kazası; 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kağıthane'de motosiklete kamyon çarptı. Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Hakkı Kaya (36) idaresindeki 34 BG 6223 plakalı motosiklete, Cendere Caddesi üzerinde bulunan dört yol ağzından dönüş yapmak isterken, plakası belirlenemeyen bir kamyon çarpıp kaçtı. Kaza sonrası yerde sürüklenen sürücü İsmail Hakkı Kaya ile arkasında oturan Erdal Akkoyunlu yaralandı. nbsp;
Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Kaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı Erdal Akkoyunlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. nbsp;
Olay yerine gelen polis ekipleri de olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlattı.
2 AY SONRA BABA OLACAKTI
Kazada hayatını kaybeden ve kurye olarak çalıştığı belirtilen İsmail Hakkı Kaya'nın, 2 ay sonra da baba olacağı öğrenildi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...