Çocuğunun bisikletini satıp, uyuşturucu aldı

Çocuğunun bisikletini satıp, uyuşturucu aldı

YAŞAM Haberleri

Uyuşturucu parası için evde ne var ne yok satan fabrika işçisi, karısını bıçaklayınca hapse girdi. Şimdi ailesi perişan.

Antalya'da 8 yıl önce evlenen Emine (32) ve Nurettin Akyüz (30) çiftinin biri kız iki çocukları oldu. Aile, dört yıl önce Adana'ya taşınırken; Nurettin Akyüz uyuşturucuya bulaştı. Eşini darp etmeye başlayan Akyüz, fabrikada kazandığı parayı da uyuşturucuya harcadı. Uyuşturucu madde almak için maaşı yetmeyince evdeki eşyalara dadanan Akyüz, önce çamaşır makinesini, ardından kanepeyi, ocak ve buzdolabını sattı. Akyüz daha sonra satacak bir şey bulamayınca televizyonu ve kızı Meryem'in bisikletini sattı. Uyuşturucu parası vermediği için karısını da bıçaklayan koca, cezaevine girdi. Şimdi Emine Akyüz iki çocuğuyla bir barakada devletin verdiği 300 lira para ile ayakta durmaya çalışıyor. nbsp;Fatih Keçe ADANA İHA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...