Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Mancini, Drogba ve Dzeko açıklaması!

Galatasaray'dan Mancini, Drogba ve Dzeko açıklaması!

SPOR Haberleri

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Mancini, Dzeko ve Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün; hakem hatalarından, Burak'ın tribünden atılan bir madde ile yaralanmasına, Drogba'da bir problem olup olmadığından transfere kadar birçok konuya açıklık getirdi.
HAKEMLER HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM
Hakemlerle ilgili görüşlerini iki hafta önce beyan ettiklerini belirten Ergün, "Bir daha da hakemler hakkında konuşmayacağımı söyledim. Bazı şeyleri çok tekrarlarsanız bir süre sonra duyulmaz hale geliyor. Geldiğimiz noktada da hafta sonu yaşananlar bütün kamuoyunun gözleri önünde tekrarlandı, takdir kamuoyunundur." dedi.
LAZER 4 YIL CEZAYSA, BURAK'A YAPILAN HAREKETİN CEZASI NE OLACAK?
Çaykur Rizespor maçında Burak'ın yaralanmasına da değinen Ergün, şöyle konuştu: "Değil spor sahalarında hiçbir yerde görülmemesi gereken bir olayı yaşadık. Burada ciddi anlamda bir yaralama söz konusu. Geçen hafta göze lazer tutma olayı oldu. Son derece yanlış. Sonuna kadar benim de kulübümüzün de kınadığı bir olay. Böyle bir olay için dört yıl hapis cezasıyla yargılamaktan bahsediliyor, ki doğrudur. O zaman bu olay neyle yargılanacak, bunun üzerine nasıl gidilecek heyecanla bunu bekliyorum ben de."
MANCİNİ KONUSU DEDİKODUDAN İBARET
Teknik Direktör Mancini'nin İtalyan Milli Takımı ve Totenham'la adının geçmesini de değerlendiren Ergün "Bunların hepsi bizim için dedikodudan ibaret. Biz bunu Mancini'nin ağzından duymadan ciddiye almayız. Mancini'nin geldiği hafta İtalyan milli takımıyla adı anılmaya başlandı bizim basınımızda. Hatta ben de 'Bu bizim kaderimiz mi, milli takıma adı geçiyor demiştim. Bizim için aslolan Manci'nin beyanıdır" diye konuştu.
MANCİNİ AYRILMAK İSTERSE NE OLUR?
"Mancini İtalyan Milli Takımı'nı çalıştırmak istiyorum derse ne olur, yükümlülükler nedir?" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Ergün, "Detaylara girmeyelim, iki taraf arasında yapılan sözleşmenin maddeleri kamuoyunda tartışmaya açık maddeler değil. Ama arada sözleşme olduğu bilinen bir şey. Sözleşmenin de bağlayıcı maddeleri var" İfadelerini kullandı.
DROGBA KONUSUNDA HOCA NE DİYORSA O
Drogba ile ilgili teknik heyetten olumsuz bir rapor olduğu yönündeki iddiları da yanıtlayan Ergün, "Çeşitli kişiler, çeşitli fikriler ileri sürüyorlar. Bunlar genellikle spekülasyon oluyor. Burada itibar edilmesi gereken karar verici kişi, yani hoca. Hoca ne diyorsa geçerli olan doğru olan odur, öyle kabul etmek zorundayız" İfadelerini kullandı.
DZEKO'NUN TRANSFER OLACAĞINDAN HABERİ YOK
Manchaster Cty'li futbolcu Edin Dzeko'nun transfer haberlerini de değerlendiren Ergün, "Bundan ne bizim, ne kulüp yöneticilerinin ne de oyuncunun haberi var. Ya bir arkadaşımızın kendi kendine yaptığı ya da menajerlerin yaydığı bir haber. Bunlar her sene yaşadığımız olaylar. Bir anımı anlatırım. GS yönetim kurulu, toplantıları salı günü yapar. Rahmetli Özhan Canaydın döneminde rahmetlinin bir işi çıktığı için toplantı çarşamba gününe alınmıştı. Çarşamba sabahı bir gazete, 'Dün akşam toplanan Galatasaray yönetim kurulu önemli kararlara imza attı' diye bir haber yaptı. Daha ne diyeyim?" şeklinde konuştu. (TRTSpor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...