Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı yayında görülmemiş olay - İŞTE O ANLAR

/ Kaynak: İHA
Canlı yayında görülmemiş olay - İŞTE O ANLAR

DÜNYA Haberleri  / İHA

KKTC'de özel bir kanalda program yapan Haluk Doğandor ile Taner Ulutaş'ın yayını bir başka programcı Gül Uslu tarafından basıldı.

KKTC'de özel bir kanalda program yapan Haluk Doğandor ile Taner Ulutaş'ın yayını bir başka programcı Gül Uslu tarafından basılınca canlı yayında tartışma çıktı. Gül Uslu'nun yayın saati ihlal edildiği gerekçesiyle canlı yayına girdiği ifade edildi. nbsp;Görüntülerde ilk olarak Doğandor ve Ulutaş'ın yayın yaptığı sırada bağırarak stüdyoya giren Gül Uslu görüldü. Daha sonra ise Uslu yayın saati ihlal edildiği gerekçesiyle kendisini savunmak istediğini ifade etti. Bir anda neye uğradığını şaşıran Doğandor ve Ulutaş ise yayının kesilmesini istedi. Fakat Gül Uslu bağırmaya devam edince programcılar ile Gül Uslu tartışmaya başladı. Programın yayıncıları Doğandor ve Ulutaş ise daha sonra bu şekilde daha fazla yayın yapamayacaklarını belirterek canlı yayını terk etti.

İŞTE O ANLAR

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...