Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Avrupa yasağı kalkıyor mu?

UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Avrupa yasağı kalkıyor mu?

SPOR Haberleri

UEFA 2010-2011 sezonu dosyasını tamamen kapatarak Fenerbahçe'ye müjdeyi verdi. Peki Fenerbahçe Avrupa Şampiyonluğuna gidecek mi?

Fenerbahçe'de, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) arasında son yıllarda yaşanan kötü trafiğin ardından yeni haber camiada sevinç oluşturdu. UEFA'nın iki yıl Avrupa Kupaları'ndan men ettiği sarı-lacivertli kulüp için UEFA'ya ulaşan Yargıtay'ın gerekçeli kararından sonra disiplin komitesinin yeni bir soruşturma açmayacağı ve şahıslar üzerinden davanın devam edeceği öğrenildi.
SuperFB.com'da yer alan haber göre; UEFA kanadında 2010-2011 sezonuyla ilgili TFF'ye herhangi bir karar tavsiyesi olmazken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yöneticilikleriyle ilgili soruşturmanın tamamlanma aşamasında. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay tarafından onanan cezası sonrası UEFA Disiplin Komitesi'nin Yıldırım hakkında 'men' kararı vermesi beklenirken, Yıldırım'dan da yeni savunma isteyeceği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in "Bizim için dosya kapanmıştır ama UEFA'dan yazı gelirse inceleriz" açıklamasından sonra UEFA kanadında oluşan bu kanaat sarı-lacivertli takımı olası yeni bir cezadan kurtardı. Haziran 2013'te UEFA, Beşiktaş'a Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl, Fenerbahçe'yi ise 2+1 yıl men ettiğini açıklamıştı. Fenerbahçe bu cezayı çekecek ancak UEFA'dan yeni bir ceza gelmeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...