Drogba o yıldızı övdü; 'Bende olmayan yetenekler var...'

Drogba o yıldızı övdü; 'Bende olmayan yetenekler var...'

SPOR Haberleri

Didier Drogba, Belçika ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde rakip takımın yıldızlarının performanslarını değerlendirdi.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Belçika ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Belçika basınına konuşan yıldız oyuncu, veliahtı olarak gösterilen Romelu Lukaku'nun performansını değerlendirdi ve Belçikalı oyuncuları da yorumladı.
"LUKAKU'NUN GELİŞİMİ BENDEN İYİ"
Lukaku'nun kendi performansını geçtiğini belirten Fildişili, "Lukaku'nun benim tarzımı yansıtması memnuniyet verici. O müthiş bir oyuncu, benden daha güçlü ve benim sahip olmadığım yetenekleri var. Tabii ki, benim tecrübe ile sahip olduğum ve onun yakında elde edeceği şeyler de var. Muhteşem şeyler yapacak ve şimdiden başladı. Onun gelişimi benden daha iyi durumda. 19 yaşında ben Le Mans'ta oynuyordum, o Chelsea'de" ifadelerini kullandı.
"KOMPANY PREMIER LİGİN EN İYİLERİNDEN"
Belçika'nın kaptanı Kompany'yi değerlendiren 35 yaşındaki oyuncu, "Kompany'yi iyi biliyorum ve ona inanılmaz bir saygı da duyuyorum. Onunla ilk buluştuğumda, Anderlecht'te oynuyordu ve ben Chelsea'deydim. Şu anda Premier Lig'in en iyi savunmacılarından biri oldu" diye konuştu.
"HAZARD'IN CHELSEA'YE TRANFERİNDE..."
Chelsea'ye transfer olması için büyük uğraşlar verdiği Eden Hazard ile ilgili de konuşan süperstar, "Herkes benim Eden Hazard'ın Chelsea'ye gitmemesi için yaptığım sorunları bilir. Şaka yapıyorum tabii ki, onun için çok mutluyum. Ligue 1'deki performansının üzerine yaptıkları sürpriz değil. Onun Chelsea'ye transferi döneminde ısrar ettiğim için pişman değilim" dedi. Fildişi Sahili, hazırlık maçında 5 Mart Çarşamba günü Belçika ile TSİ 21:45'te karşı karşıya gelecek.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...