Selfie modasına Fatih Terim de katıldı

Selfie modasına Fatih Terim de katıldı

SPOR Haberleri

Gittikçe yayılan Selfie modasına Terim de katıldı. Milli hoca arkasına dizilen futbolcularıyla birlikte fotoğrafını çekince ortaya güldüren pozlar çıktı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım teknik patronu Fatih Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarının hala unutulmadığını ifade ederek, "O güzel günleri hep anıyoruz. Hem halkımızın hem bizim ihtiyacımız var" dedi. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerine değinen Fatih hoca, "Ümit ediyorum direkt gideriz. Artık hak ediyoruz bunu. Direkt gitmek için elimizden gelen her şeyi nbsp;yapacağız. Goller son dakikaya kadar kalmaz, daha önce olur inşallah. Dünya kupasına gidemememize, futbolcular çok üzüldü. Bu sefer çok ciddi davranacaklar ve inşallah oralara kalmayacağız" şeklinde konuştu. Terim, A Milli Takım'ın mayıs ayındaki kamp programıyla ilgili bilgiler de vererek, ABD'de turnuvaya katılacaklarını bildirdi. İrlanda ile 25 Mayıs'ta deplasmanda karşılaşacaklarını oradan da ABD'ye geçeceklerini anlatan Terim, "Washington'a giderek, Honduras ile oynayacağız. Daha sonra New York'a geçip ABD Milli Takımıyla karşılaşacağız. Arkasından iki maç daha oynayacağız gibi görünüyor. Kısa fakat etkin ve prestijli bir turnuva olacak. Güzel bir kamp. Bazı şeyler tam imzalanmasa da aşağı yukarı prensip ve teorik olarak böyle görünüyor" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...