Fenerbahçe'de kadro tamamlandı

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de kadro tamamlandı

SPOR Haberleri  / DHA

Eksikler nedeniyle ilk 11'i kurma konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de bu sorun ortadan kalktı.

Orta saha oyuncularının müthiş performansı, golcülerin dönüşü, zorlu Trabzon deplasmanı öncesi teknik heyeti de, taraftarları da umutlandırdı. FANATİK gazetesinden Yusuf Dursun'un haberine göre; Takipçileri Galatasaray ile Beşiktaş'ın puan kaybı yaşadığı haftada Gençlerbirliği'ni devirerek, farkı açan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Sarı-Lacivertliler'in en yakın rakibiyle 6 puanlık fark yakaladığı 24. hafta öncesi kadro konusunda da sıkıntı olmaması teknik heyeti mutlu ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal'ın, Trabzonspor karşısında sahaya süreceği 11 şimdiden belli... Özellikle hücum silahlarından Sow'un dönmesiyle rahat bir nefes alan Yanal, sol kanatta harikalar oluşturan Alper ile orta alanın iki mücadeleci ismi Emre ve Topal'ın performanslarıyla da galibiyet için umutlanıyor.


Baroni umudu
Sakat futbolculardan Alves'in Trabzon deplasmanında olmayacağı belirtilirken, Webo'nun durumu ise belirsiz... Elazığ karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Baroni için Tahkim Kurulu'ndan çıkacak karar bekleniyor. 2 maçlık cezası bire düşürülen Beşiktaşlı Ersan Gülüm'ün durumunu emsal gösteren Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcusunun cezasının indirilmesini umut ediyor. Yanal'ın da Baroni'yi Trabzon maçı kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...