Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOKİ o iddiaları yalanladı

/ Kaynak: İHA
TOKİ o iddiaları yalanladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TOKİ, "Hevsel Bahçelerinde ağaçlar yok edildikten sonra TOKİ binalarının yükseleceği" iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

TOKİ'den yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, "Diyarbakır 8 bin yıllık Hevsel için ayakta", "8 bin yıllık tarihe TOKİ hançeri" başlıklı haberler üzerine açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıktığı kaydedildi. nbsp;Söz konusu haberlerde, "Hevsel Bahçelerinde ağaçlar yok edildikten sonra TOKİ binalarının yükseleceği" gibi gerçek dışı iddialarda bulunulduğu vurgulanarak şöyle denildi: nbsp;"TOKİ'nin, Diyarbakır Hevsel Bahçelerini kapsayan alanda herhangi bir konut uygulaması veya imar planı çalışması bulunmamaktadır. nbsp;İdaremiz ile Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi arasında imzalanan protokoller kapsamında; "Diyarbakır Alipaşa ve Lalebey Mahallesi Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) Projesi" ve "Diyarbakır Tarihi Sur Koruma Bandı Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) Projesi" çalışmaları sürdürülmektedir. nbsp;Gerçek dışı ve spekülatif amaçlı, kurumu yıpratmayı hedefleyen haberlere itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur".
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...