Trabzonspor'dan Fenerbahçe yalanlaması

Trabzonspor'dan Fenerbahçe yalanlaması

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, bazı internet sitelerinde kendi ifadeleriymiş gibi yer alan haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bazı internet sitelerinde kendi ifadeleriymiş gibi yer alan, "Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız" açıklamasının doğru olmadığını açıkladı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'un Trabzonspor'un internet sitesine yaptığı açıklama şöyle:
"Gün içinde tarafımdan yapıldığı öne sürülen ancak hiçbir kaynak gösterilmeden kullanılan haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Yaklaşan Fenerbahçe maçı öncesinde bu ve benzeri maksatlı, planlı haberler yazılan senaryoların bir ürünüdür. Fenerbahçe maçı öncesi bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Gerginliği tırmandırmaya yönelik bu tür haberlerin çıkış noktasının iyi araştırılması gerekiyor. Bu maça ilişkin hiçbir yayın organına bir beyanatım olmamıştır. Tamamıyla hayal ürünü olan bu tür haberleri yapanlar ve kullananlarla ilgili hukuki zeminde gerekli tüm girişimleri avukatlarım yapacaktır."
MANDIRALI 11'İNİ ŞEKİLLENDİRİYOR
Bu arada Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, görevini devraldığı Mustafa Akçay'dan sonra kadroda mini revizyonlar yaparak ideal 11'ini şekillendirmek için yoğun çaba harcamaya başladı. Özellikle orta saha ve hücum hattında revizyonlar yapan Hami Mandıralı'nın Fenerbahçe karşısında da sahaya farklı bir 11 çıkarabileceği belirtildi.
COLMAN VE JANKO'YA FORMA ŞANSI
Yabancı kontenjanı nedeniyle Colman ve Janko'yu Torku Konyaspor ile oynanan maçta kadroya almayan Hami Mandıralı'nın Fenerbahçe maçında bu 2 oyuncusundan yararlanmayı planladığı öğrenildi.
Bu arada Hami Mandıralı'nın gelişinin ardından formayı hasret kalan Emre Güral ise yeniden kendisini kanıtlayıp formayı kapmak için yoğun çaba harcıyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...