Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan Adıyaman mitinginde konuştu

Başbakan Erdoğan Adıyaman mitinginde konuştu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, AK Parti Adıyaman mitinginde konuşuyor - CANLI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman mitinginde konuşuyor. nbsp;

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Rabbim bu nifakı bu tuzağı darmadağın etti. nbsp;

İftira atanlar cezasını çeker. Temiz insanlara iffetsizlik yaftasını atanlar dünyada da cezasını çeker. nbsp;

Bizimle ilgili yalanlar söyleyenler şimdi buna mahçup oluyorlar.

Pensilvanya'da bir zat var biliyorsunuz değil mi? Bize iftira atmaya çalıştılar. 3 ayda elleri ayakları dolaştı. Maskerleri düştü.

Türkiye değil mi o zatın vatanı? Amerika değilse vatanı Türkiye'ye dönsün. Türkiye'yi karıştırmasın. Yoksa ona da mı kumpas kurdular. 30 Mart işte bu oyunları bozmanın tarihidir.

Pensilvanya'daki iftira ve fitne şebekesi, önce CHP'yi dizayn etti. nbsp;

Adıyaman'a gelirken o pankartları görünce gurur duydum.

Çamur siyasetiyle bize iftira atmaya kalkıştılar.

Etrafta biliyorsunuz 'Çarkçı Kemal' diyorlar. Geçenlerde söyledim senden bir şey olmaz dedim.

30 Mart'ta bizim onlara siyasi bir tokat atmamız lazım.

Bu bay Kemal sabah söylediğini, öğlen söylediğini akşam bizzat kendisi yalanlıyor.

3 yıl önce bir TV progrmaına çıkmış bu kasetleri kim veriyor diye soruyor. Ve Başbakan'ı dinleyen derin devlet kim diyordu. Savcı suç işliyor diyordu. Şimdi bunları yapan savcılara, internete servis edenlere sahip çıkıyor. Çark etmek bunun fıtratında var.

Cemaat saydamlaşsın diyor. Ne zaman 2012 yılında. Şimdi ne yapıyor. Bundan ancak Tahtakale'de kasetçi olur. O gitsin kasetçi olsun kasetçi.

Bunların İstanbul adayını gördünüz değil mi? Trabzonlular gecesinde bir vatandaşı yumrukluyor. Halk onu sandıkta yumruklayacak.

Artık onların kurduğu tezgahlar yıkıldı. Şimdi bunun hesabını verecekler. Önce sandıkta sonra biz hukuk karşısında hesabını soracaklar.

Ey CHP, diktatör senin kendi içinde. Kim İnönü. İtalya'da Mussolini iktidar olduğunda ilk tebrik eden olmuştur.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.

Bizim şu ana kadar yaptığımız yatırım 6,3 kattrilyon. Niye bizim Adıyaman'a aşkımız var. Bu adımları çok daha modern Adıyaman için attık.

Bir yıldır Allah'a hamdolsun şehit haberi gelmiyor. Birliğimizi beraberlğimizi bozmaya kalkışanlara karşı Adıyaman dik durdu. Artık silahlar değil siyaset konuşuyor Adıyaman'da. nbsp;

Türkiye'yi daha da rahatlatacak adımlar attık. Siyasi partilerde isteyenlerde eş başkanlık getirdik. Siyasi partilere bütçeden yardımı genel seçimde alınacak yüzde 7 barajını yüzde 3 indirdik.

Kurban dersinin toplamında tekeli kaldırdık.

İşte bu çetelerde örgütlerle mücadele ederek önümüzdeki bariyalleri kaldırarak mücadele edeceğiz. Birliikte Türkiye olacağız.

Adıyaman seçimlerde inşşallah sandıkları patlatacak.

Bazı adaylar AK Parti'den aday olamayınca ben seçilince AK Parti'ye katılacağım diyormuş. Sakın inanmayın. AK Parti'nin adayı AK Parti'de aday olur. Onlar sahtekarlar. nbsp;

Bu MHP'nin, CHP'nin geçmişi kirli. Biz geldiğimizde bankalar batmıştı.

Hüsrev Kutlu kardeşimi sizlere emanet ediyorum. İnşallah daha güçlü çıkarak yola devam edeceğiz. Durmak yola devam edeceğiz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...