Galatasaraylı Veysel ve Ontivero taraftarlarla buluştu

/ Kaynak: AA
Galatasaraylı Veysel ve Ontivero taraftarlarla buluştu

SPOR Haberleri  / AA

Veysel Sarı: "Deplasmanlarda puan kaybediyoruz ama inşallah bunları engelleyebiliriz ve sezon sonunda gülen taraf biz oluruz"

Galatasaray'ın devre arası transferlerinden Veysel Sarı ile Lucas Ontivero, imza gününde sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu.
Türk Telekom'un hayata geçirdiği "WanTTed" projesi kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak Kampüsü'ndeki İTÜ Spor Salonu'nda imza günü yapıldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden taraftarların gönderdiği soruları yanıtlayan Veysel, Galatasaray'da oynamanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Bu formayı giymek her futbolcuya nasip olmaz. Galatasaray, Süper Lig'deki ikinci kulübüm. Burası son kulübüm olacak diye düşünüyorum. İnşallah futbolu burada bırakırım" ifadelerini kullandı.
Ligde yaşanan şampiyonluk mücadelesine değinen sarı-kırmızılı futbolcu, "Zorlu bir süreç oluyor. Bu sürecin bilicindeyiz. Deplasmanlarda puan kaybediyoruz ama inşallah bunları engelleyebiliriz ve sezon sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi.
Arjantinli Ontivero da Galatasaray'ı neden seçtiğiyle ilgili bir soruya, "Galatasaray, çok önemli oyunculara sahip çok büyük bir kulüp. İstanbul'u da bildiğim için gelen teklifi kabul ettim" yanıtını verdi. Organizasyonda öğrencilerin de katılımıyla ayaklarıyla basket atmaya çalışan ikiliden Lucas Ontivero 3 şutta da isabet sağlayamazken, Veysel Sarı ise ilk atışında topu potaya sokmayı başardı.
Etkinlik, öğrencilerin forma, atkı ve şapkaları imzalatmasıyla sona erdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...