Dikkat yağmur geliyor! Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

/ Kaynak: AA
Dikkat yağmur geliyor! Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / AA

Dikkat yağmur geliyor! Meteoroloji'den özellikle Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'e kuvvetli yağış uyarısı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin yarın sabah saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.Yağışların kuvvetli güneyli rüzgarla birlikte Kıyı Ege, Antalya, Aydın, Burdur, Isparta ve Denizli'nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in Edremit Körfezi ve çevresinde kuvvetli (21-50 mm/metrekare) İzmir, Muğla ve Antalya'da ise yer yer çok kuvvetli (51 - 75 mm/metrekare) olması bekleniyor.
Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.Öte yandan Ege Denizi'nde yarın ilk saatlerden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtınanın, Kuzey Ege'de sabah saatlerinde, Güney Ege'de ise öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...