Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Günün en acı fotoğrafı

Günün en acı fotoğrafı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de eşini ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Nuri Duran'ın, 7 yaşındaki oğlunu yalvarmalarına rağmen 15. kattan attığı ortaya çıktı.

Nuri Duran'ın ismini vermeyen komşusu, nbsp;"Çocuk adama 'Baba ne olursun beni anneme götür, beni aşağıya atmayacaksın değil mi?' diye yalvarıyordu. Beni rahat bırakın' dedi ve sonra çocuğu kucağına alarak aşağıya attı. Çocuğu attıktan sonra gülümsedi" dedi. Öte yandan cenazeler, gözyaşları arasında Pınarbaşı İlçesi'nin Gazi Köyü'nde yan yana toprağa verildi. Kayseri'de Nuri Duran'ın geçirdiği cinnet sonrası eşi ve 4 çocuğunu öldürüp intihar etmesinin ardından, ismini vermek istemeyen komşusu dehşet anlarıın anlattı. Komşusu, yangın merdiveninden çocuk ağlama sesleri gelmesi üzerine dışarı çıktığını ve ekmek sofrasını çırpma bahanesiyle yangın merdivenine geçmek istediğinde Nuri Duran'ın kapıya ayağıyla basarak kendisinin içeri girmesine müsaade etmediğini söyledi.
GÜLÜMSEDİ
Kapıyı biraz aralandığında çocuğu yerde yatmış ve korkudan titrer halde gördüğünü anlatan Duran'ın komşusu, "Çocuk adama 'Baba ne olursun beni anneme götür, beni aşağıya atmayacaksın değil mi?' diye yalvarıyordu. Adam çocukla konuşuyordu ama ne söylediği anlaşılmıyordu. Ben hemen yan taraftaki komşumun balkonuna geçtim ve adamla çocuğu atmaması için konuşmaya çalıştım. Adam bizi duymuyordu, dinlemiyordu. Sadece 'Beni rahat bırakın' dedi ve sonra çocuğu kucağına alarak aşağıya attı. Çocuğu attıktan sonra gülümsedi. O an adamın kendinde olmadığını hissettim. Polise haber vermeye çalıştım ama telefon düşmedi. Adam çocuğu attıktan birkaç dakika sonra da kendisini aşağı attı" diye konuştu.
YAN YANA GÖMÜLDÜLER
Kayseri'de cinnet getiren baba ile öldürdüğü eşi ve 4 çocuğunun cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.


Melikgazi ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde oturdukları dairede eşi Özlem ile çocukları Rüya, Mert ve Taha Yiğit'i öldürdükten sonra oğlu Kemal'i aşağı atan ve kendisi de atlayarak intihar eden Nuri Duran'ın cenazeleri, Pınarbaşı ilçesine bağlı Alagazi köyüne getirildi. Cenazelerin köye getirilmesiyle beraber yakınları ve köylüler, cenaze evinin önünde toplandı. Nuri Duran'ın annesi Çiçek Duran ile kızı gözyaşları içinde ağıtlar yakarken, yakınları acılı aileyi güçlükle sakinleştirdi.


Cenazeler, öğle namazının ardından evin önünden alınarak köy mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazına; Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy, Belediye Başkanı Dursun Ataş, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ile ailenin yakınları ve köylüler katıldı.
Cenaze namazını Pınarbaşı Müftüsü Reşat Üstün kıldırırken, vefat eden ailenin 6 ferdi için ayrı ayrı helallik istendi. Kılınan cenaze namazının ardından aile üyeleri, mezarlıkta yan yana kazılan kabirlere sırayla defnedildi. Cenazelerin definleri sırasında mezarlık duvarının yanında toplanan kadınlar gözyaşları içinde feryat etti.
ÇOCUKLARINA ÇOK DÜŞKÜNDÜ
Gazi Köyündeki Duran ailesinin yakınlarından bazıları, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Karısı ve çocuklarına kıyan Nuri, babası Kemal'i genç yaşta kaybetmişti. Karısı Özlem'i kaçırmış, 7 ay dini nikah ile yaşadıktan sonra oğulları Kemal'in doğumundan 2 ay önce, yani 8 yıl önce resmi nikah kıydırmışlardı. Karısıyla severek evlenen Nuri, çocuklarına da çok düşkündü. Karısından sonra çocuklarını öksüz kalmasınlar diye öldürmüş olabilir'' değerlendirmesinde bulundular. Cenazeler, gözyaşları arasında Pınarbaşı İlçesi'nin Gazi Köyü'nde yan yana toprağa verildi.
4 YILDIR AĞIR DEPRASYON İLAÇLARI KULLANIYOR
Duran ailesinin yakınları Nuri Duran'ın yaklaşık 4 yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü, doktorların kendisine verdiği hapları, zaman zaman içmediğini söylediler. Polis Nuri Duran'ın Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığıyla sağlık durumunu ve kullandığı ilaçların adlarına da ulaştı. Cinayet Bürosu dedektifleri, eczane kayıtlarından eşi ve çocuklarıyla kendi canına kıyan babanın son 4 yıldır yeşil reçete ile satılan ağır deprasyon ilaçları aldığı, madde bağımlılığı tedavisi gördüğü bilgisine ulaştı. Eşi ve çocuklarına kıydıktan sonra intihar eden babanın en son bu ayın başında doktora muayene olduğu ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...