Lucescu o iddiaları yalanladı

Lucescu o iddiaları yalanladı

SPOR Haberleri

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türk ekiplerini çalıştırmış olan Lucescu, Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağı yönündeki haberlere son noktayı koydu.

İsmi her fırsatta Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anılan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Ukrayna futbolunda yaşanan kaosun ardından önemli açıklamalarda bulundu.Son dönemde Ukrayna'da yapılan hükümet karşıtı eylemler sebebiyle lige ara verilmesinin ardından deneyimli teknik adamın Shakhtar Donetsk ile yollarının ayrılacağı gündeme gelmişti. Ancak Lucescu, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.Ortada çok fazla asılsız haberlerin gezdiği söyleyen Lucescu, "Bunlar tamamen asılsız haberler ve dedikodular, bilgi kirliliği var. Hiçbir yere gitmiyorum hatta aksine burada kalıp, tüm dünyaya Ukrayna'nın her şeye rağmen yaşadığını göstermek istiyorum" dedi. Ukrayna Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklama şu şekildeydi;
"Ukrayna Futbol Federasyonu, İçişleri Bakanlığı'nın tavsiyesiyle ligin ikinci yarısını ileri bir tarihe erteleme kararı almıştır. Bu bağlamda Premier Lig olarak ligin kalan kısmını ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz. İkinci yarının ne zaman başlayacağı daha sonra açıklanacaktır."
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...