Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna Savaş Gemisi boğazdan geçti

/ Kaynak: DHA
Ukrayna Savaş Gemisi boğazdan geçti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Boğazı'ndan saat 16.30 sıralarında Menzhinskiy sınıfı U130 borda numaralı Hetman Sahaydachniy Ukrayna savaş gemisi Karadeniz'e doğru yol aldı.

İstanbul Boğazı'ndan bu sabah geçiş yapan 2 Rus savaş gemisinin ardından saat 16.30 sıralarında Menzhinskiy sınıfı U130 borda numaralı Hetman Sahaydachniy Ukrayna savaş gemisi Karadeniz'e doğru yol aldı. Hetman Sahaydachniy'in geçişi sırasında bir Türk askeri helikopteri de gemiyle aynı karede görüntülendi.


Ayrıca gemi geçiş yaptıktan bir süre sonra Türk Deniz Kuvvetlerinin F240 borda numaralı TCG Yavuz Fırkateyni de Karadeniz yönünde boğaza giriş yaptı.


Öte yandan dün gece de İstabul Boğazı'nda hareketlilik yaşandı. 3 askeri gemi Boğaz'dan geçiş yaptı. Karanlıkta net olarak görüntülenemeyen gemilerin hangi ülkeye ait olduğu yönünde ise bilgi verilmedi.


nbsp;Ukrayna Savaş Gemisi boğazdan geçti
Menzhinskiy sınıfı U130 borda numaralı Hetman Sahaydachniy Ukrayna savaş gemisi
Ukrayna Savaş Gemisi boğazdan geçti
Yavuz Fırkateyni


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...