Suriye'de 20 rejim askeri öldürüldü

/ Kaynak: AA
Suriye'de 20 rejim askeri öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Mücahiddin askerleri, Halep'in Şeyh Nacar köyü yakınlarındaki depoların bulunduğu bölgede 20 rejim askerini öldürdü.

Suriye'nin Halep şehrinde muhalif Mücahiddin askerlerinin Şeyh Nacar köyü yakınlarındaki depoların bulunduğu bölgeye düzenlediği operasyonda, aralarında komutanın da bulunduğu 20 rejim askerini öldürdüğü bildirildi.
Halep'teki yerel aktivistlerden Mustafa Sultan, muhalif Mücahiddin askerlerinin Halep'in kuzeyinde yer alan Şeyh Nacar köyü yakınlarındaki depoların bulunduğu bölgeye düzenlediği operasyonlarda, komutanlarıyla beraber 20 Esed askerini öldürdüğünü ve 5 askeri de esir aldığını söyledi.
Orduya ait helikopterin, söz konusu köyün çevresini bombaladığını belirten Sultan, bir savaş uçağının Halep'in Eşrefiye bölgesinde gençlerin kaldığı pansiyona saldırması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığını kaydetti.
Esed güçlerinin, kentte muhaliflerin denetiminde olan bölgelere ağır silahlarla saldırdığını dile getiren aktivist Sultan, kentin Neyrab askeri havaalanı ile 80. Tugay çevresinde İslami Cephe'ye bağlı birliklerle rejim askerleri arasında çatışmaların yaşandığını dile getirdi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...