Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çalınan cep telefonuna 13 yıl sonra kavuştu

/ Kaynak: İHA
Çalınan cep telefonuna 13 yıl sonra kavuştu

SPOR Haberleri  / İHA

Rize'de Maksut Terzi'nin 2001 yılında çalınan 125 adet telefondan bir tanesi birkaç yıl sonra bulunmasına rağmen tam 13 yıl sonra kendisine ulaştırıldı.

Rize'de yaşanan ilginç olayın hikayesi 2001 yılında başladı. Cep telefonu satışı yapan Maksut Terzi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan iş yerinden 2001 yılında 125 adet cep telefonu çalınmıştı. Terzi bu telefonlardan sadece 70'inin IME numarasını tespit ederek polise bildirmişti. Polis tarafından başlatılan incelemede 2004 yılında 125 adet telefondan sadece bir tanesi Giresun'un Görele ilçesinde bulundu. Terzi'den Görele'ye giderek telefonu teslim alması istendi. Ulaşım maliyeti telefondan fazla olacağı için Terzi bu telefonu almadı. Ancak telefonun çalınmasından tam 13 yıl sonra telefon Rize'ye gönderilerek Terzi'ye teslim edildi. Çalındığında 300 TL olan telefonun bugünkü ekonomik değeri 10 TL bile etmiyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Maksut Terzi, Türkiye'de adalet ve güvenlik sisteminin geç işlemesinden yakınarak, "2001 yılında 125 adet telefonum bir gecede çalındı. Bunlardan sadece bu 2004 yılında bulundu. Görele'den gidip almam istendi. Astarı yüzünü geçeceği için gitmedim. Bunu unutmuştum. Geçtiğimiz gün polis merkezinden arayıp bir emanetim olduğunu söylediler. Gittiğimde bana bunu verdiler. Bugün hiçbir ekonomik değeri yok. Türkiye'de maalesef bazı kişiler için adalet hızlı işlerken bazı kişiler için ise çok geç işliyor" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...