Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni doğan bebeği sokağa attılar

/ Kaynak: DHA
Yeni doğan bebeği sokağa attılar

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yeni doğan bebek çöp poşetinde sokağa atıldı

Gaziantep'te yeni doğan ve erkek olduğu öğrenilen bebek henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından çöp poşetine konularak sokağa atıldı.

Kahvelipınar Mahallesi, 3 nolu sokak içerisinde çöplerin bulunduğu kovalarının yanındaki bir poşetten ses geldiğini gören mahalle sakinleri kedi zannederek poşeti açtı. Ancak poşeti açtıklarında içinde yeni doğmuş ve halen kanlar içerisinde bir bebek olduğunu gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, bebek çağrılan ambulansla Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan muayenede yeni doğan erkek bebeğin göbek kordonunun bile halen üzerinde olduğu tespit edildi. Polis, bebeği sokağa atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlatırken, mahalle sakinleri "Bu tam bir vicdansızlık. İnsan kendi dünyaya getirdiği evladını nasıl böyle sokağa atar" diyerek tepkilerini dile getirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...