Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: Benim de suçum var

Arda Turan: Benim de suçum var

SPOR Haberleri

Arda Turan, A Milli Takımın, İsveç ile özel maçta karşılaşacağı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İşveç maçı öncesi konuşan A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, nbsp; "Bu takımın bir yerlere gelememesinde benim de büyük suçum vardır. Gerçekten çok büyük şeyler kaybediyoruz" dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası hedefi için çalışmalara başladıklarını kaydeden Arda Turan, şöyle konuştu:

"YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK"

"Grubumuz hiç kolay değil. Gerçekten zor grup. Disiplinli oynamazsanız, her maç zor. Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İzlanda önemli rakipler. Ayırt etmeden disiplinli oynamalıyız. Hollanda'yı iki karşılaşmada da yenebilirdik. 10 tane gol kaçırmışız. Hollanda'ya bu kadar gol kaçıran başka takım bulamazsınız. Disiplinli oynadığımız taktirde bizim yenemeyeceğimiz takım yok."

"YAŞIMIZ İLERLİYOR, TURNUVALAR KAÇIYOR"

Futbol açısından Türkiye'nin çok önemli yeteneklerinin olduğunu, ancak bir konsantrasyon ve dikkat problemi yaşandığını belirten Turan, "Ben her turnuvada olmak istiyorum. Avrupa şampiyonası gördüm ve bunu yaşamanın ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Arkadaşlarımıza da bu hisleri ve tecrübeleri aktarıyoruz. Umarım bu turnuvaya gideriz. Yaşımız ilerliyor, turnuvalar kaçıyor" diye konuştu.
"BURASI SEÇİLMİŞLERİN YERİ"

Milli takım formasının her şeyin üstünde olduğunu ve insanın ülkesine hizmet etmesinin de en şerefli görev olduğunu dile getiren Turan, şunları söyledi:

"Takımdaki genç arkadaşlarım için de bu durum böyle. Gelebilecekleri en yüksek nokta burası ve bunun farkında olmaları gerek. Bir futbolcu en özel şeyleri burada yaşar. Bu paradan çok daha önemlidir. Burası seçilmişlerin yeri. Yarın burada olmayacak gibi mücadele etmeliler. Ülkenin de bu bilinçte olması gerekir."
"FATİH TERİM DEVRİM YAPMIŞTIR"

Arda Turan, Fatih Terim'e ilişkin bir soruya "Ben yaşarken kendisinin değerini bildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Fatih Terim bu ülkede devrim yapmıştır. Kazanma mantalitesini öğretmiştir" yanıtını verdi.
"TURNUVALARI TELEVİZYONDAN İZLEMEK İSTEMİYORUM"

Arda Turan, "Bu takımın bir yerlere gelememesinde benim de büyük suçum vardır. Gerçekten çok büyük şeyler kaybediyoruz. Turnuvaları televizyondan izlemek istemiyorum. Yapmak istediğim her şeyi yaptım. Çok çalıştığınız sürece mutlaka kazanırsınız. Dünya Kupası'nda favorim ise İspanya ve Brezilya. Takım arkadaşlarımın olduğu ekibin şampiyon olmasını isterim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...