Arda Turan'dan 'Kurtlar Vadisi' esprisi

Arda Turan'dan 'Kurtlar Vadisi' esprisi

SPOR Haberleri

A Milli Takım futbolcuları Ara Turan ve Onur Kıvrak, yarın oynanacak İsveç karşılaşması öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

ARDA TURAN: İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

"Grubun kolay olmadığını düşünüyorum. Ama takım halinde ve disiplinli oynamazsanız her maç zor. Her turnuvada olmak isteyen biriyim. Daha önce Avrupa Şampiyonası görmüş ve bunu tatmış birisi olarak da genç arkadaşların bunu yaşamasını isterim. Desteğinizi bekliyoruz. Hayatta hep mantıklı girişmek lazım. Hollanda ve Çek cumhuriyeti ciddi rakip olarak gözüküyor ancak İzlanda gerçeğini reddedemeyiz. İyi başlarsak sonunu getiririz diye düşünüyorum. Çünkü biz tutuşunca bir şeyler yapıyoruz. Ama bu kez iyi başlarsak daha rahat oluruz diye düşünüyorum. İşimiz kolay değil."

ONUR KIVRAK: "FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK ŞANS"

"O bayrağı taşıyorsun. Bundan büyük onur yok. Çok iyi bir ekibimiz var. Fatih Terim ile çalışmak büyük bir şans, başarı. İnşallah iyi bir şekilde yolumuzda ilerleriz ve devamını getiririz."

ARDA: "FATİH HOCA İÇİN BİR ŞEYLER SÖYLEMEK..."


"Genç arkadaşlar için bu formanın her şeyin üstünde olduğunu söylemem gerek. Burası Milli Takım. seçilmişlerin yeri ve kıymetini bilmek lazım. Bugün burada olup başka zaman bir daha giyemeyebiliriz. Fatih hoca için bir şeyler söylemek haddime değil. Bu ülkeye kazanma mantalitesini öğreten insandır. Türk futbolunda büyük devrimler yaptı. Onun yaşarken kıymetini bilenlerdenim. İnşallah hep başımızda olur ve güzel işlere imza atarız."

ONUR: TARAFTARLAR KIRMIZI BEYAZ FORMAYLA GELSİN

"İyi bir ekibiz. Arkadaşlık çok iyi. Biz iyi sonuçlar almaya başladıktan sonra hem takımın motivasyonu hem de ülkedeki taraftarların kaynaşması anlamında önemli. Sonuçta milli takımız, Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyoruz. Taraftarların maça geldiği zaman kırmızı beyaz formayla gelmesini istiyoruz."

ARDA: "KAÇIRDIĞIMIZ TURNUVALARI TELEVİZYONDAN İZLEMEKTEN NEFRET EDİYORUM"

"Sürekli bir yenilenme, oluşum, gelişim lafları var. Milli takım oyuncu yetiştirme yeri değildir. En başta kendimi eleştirdiğim için bunu söylüyorum. Oyuncular buranın değerini bilip buraya göre performans sergilemeli. 3 tane turnuva kaçırdık ben onları televizyondan izlemek istemiyorum. Nefret ediyorum. Ama olanlar ortada. Umarım başarırız. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Milli takım taraftarına da çok ihtiyacımız var. Herkesin değeri artar. Hepimize faydası var bu işin. 18 yaşındayken yapmak istediğim her şeyi yaptım. Öğüdüm çalışmak olur. Yeteneklerinize inanıyorsanız bir yerde olmazsa mutlaka bir yerde başarı yakalarsınız."

ONUR: "DEMİRDEN KORKSAK, TRENE BİNMEZDİK"

Son olarak sözü alan Onur, Ibrahimovic'ten korkmadığını söyledi ve "Demirden korksam trene binmezdim' diye bir söz var. O yüzden kimseden korkmuyorum. Benim görevim o. Oynarken de zevk alıyorum. Karşımda iyi bir oyuncu olunca daha da motive oluyorum." sözleri ile konuşmasını noktaladı. Bunun üzerine de Arda Turan, "Akşam seni Kurtlar Vadisi'nde görürüz" esprisini yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...