Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda Afgan uyruklu kadın sokak ortasında öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Zeytinburnu'nda Afgan uyruklu kadın sokak ortasında öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Zeytinburnu'nda Afganistan uyruklu kadın, sokak ortasında bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Sümer Mahallesi, 28/4 Sokak'ta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Afganistan uyruklu 21 yaşındaki Zarsangh Faızı, henüz belirlenemeyen nedenle kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Faızı, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 2 çocuk annesi, Zarsangh Faızı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

TÜRKİYE'DE 1 YILDIR SIĞINMACI OLARAK YAŞIYOR

Öte yandan Zarsangh Faızı'nin, Samsun Valiliği'ne yaptığı başvuru ile 23 Temmuz 2013 tarihinden beri Türkiye'de sığınmacı olarak yaşadığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...