Yalan Dünya dizisinde sürpriz konuk!

Yalan Dünya dizisinde sürpriz konuk!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yalan Dünya, kahkaha dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D''de ekrana gelecek.

Sertab Erener, Cuma akşamı "Yalan Kafe" de sahne alıyor. Kanal D'nin sevilen komedi dizi "Yalan Dünya"nın Cuma (7 Mart) akşamı yayınlanacak bölümüne Sertab Erener konuk oluyor. Bu bölümde; Yalan Kafe'de Sertap Erener'in çıkacağını öğrenen Emir (Sarp Apak), hemen bir organizasyon yapar ve ekibi, Yalan Kafe'de toplar. Herkes dert ve sıkıntılarını unutmuş bir şekilde Sertap Erener'in şarkılarıyla eğlenirken, davet edilmedikleri halde Bünyamin (Okan Çabalar) ve Zerrin de (Derya Karadaş) soluğu dans pistinde alırlar. nbsp;
Çekimlerin bir hayli keyifli geçtiği sette, tüm ekip Sertap Erener ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Yalan Dünya setinin enerjisine hayran kalan Erener daha sonra, çekilen görüntüleri yönetmen ve oyuncularla birlikte izledi. Yalan Dünya, kahkaha dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D''de ekrana gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...