Lise öğrencileri polis aracına çarptı: 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Lise öğrencileri polis aracına çarptı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir lise öğrencisi, arkadaşlarıyla gezdiği ciple polis aracına çarptı. Kazada iki polis memuru yaralandı.

Kaza, Bahçelievler 3. Sokak ile Bahçelievler 2. Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi B.Ö., babasına ait 59 PK 284 plakalı cip ile 3 arkadaşını yanına alarak gezmeye çıktı. Bahçelievler 3. Sokak üzerinden hızla çıkan liseliler polis memuru Ahmet Özdemir idaresindeki 59 A 60156 plakalı polis otosuna hızla çarptı. nbsp;
Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan polis memuru Remzi Kılıç ile sürücü Ahmet Özdemir yaralandı, araçta ise büyük maddi hasar oluştu. Polis aracına çarpan liseliler ise kaza yerinden kaçtı. Yaralı polis Kılıç, yaya olarak takip ettiği aracı iki sokak uzakta durdurabildi. nbsp;Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan liseliler polisin uzun süren kovalamacası sonunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...