Herkes Kurt Seyit ve Şura'yı konuştu ama sonuç şaşırttı!

Herkes Kurt Seyit ve Şura'yı konuştu ama sonuç şaşırttı!

MAGAZİN Haberleri

Merakla beklenen dizi Kurt Seyit ve Şura beklenenin aksine reyting sonuçlarında ikinci oldu. Birinciliği ise bakın hangi dizi aldı...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü 4 Mart gecesi yayınlandı. İlk gün izlenmesinde, 'Küçük Ağa' dizisinin ardından ikinci olan Kurt Seyit ve Şura, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. En çok konuşulan ise Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı oldu.

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI!
Somera'nın analizine göre Salı günü sosyal medyada en çok Star TV'nin yeni dizisi 'Kurt Seyit ve Şura' konuşuldu.
Dizi ilk bölümüyle sosyal medyada 74,07 rating aldı. 'Kurt Seyit ve Şura'yı Kanal D dizisi 'Çalıkuşu' ve Kanal D dizisi 'Küçük Ağa' takip etti. Sadece Medyatava'nın yayınladığı sosyal medyada en çok konuşulan 20 program 'Sosyal Medya Ratingleri' kutusunda.

ÜNLÜLERDE KURT SEYİT VE ŞURA YORUMU

Dün gece yayınlanan "Kurt Seyit ve Şura", ünlü isimler da dahil herkesi ekran başına kilitledi.

İşte ünlü isimlerin attığı tweetlerden bazıları:

Gülben Ergen: Salı akşamları 20.00 ile 22.00 arası toplantı, görüşme, çekim başta olmak üzere, telefon, sms, whatsapp dahil görüşme kabul etmiyorum #kurtseyit Yüzün özlediğim her şeyden daha güzel.

Bergüzar Korel: Bize bu akşam bir şölen izlettiniz. Her anlamda teşekkürler tüm Kurt Seyit ve Şura ekibi.

Emel Sayın: Kurt Seyit. Çok başarılı, kutluyorum

Onur Akay: Bülent Ersoy'un bir batıl inancı vardır ve salı günleri hiçbir iş yapmaz. Bende uygulamaya başlıyorum çünkü: #KurtSeyitveŞura

Atilla Taş: Kıvanç Tatlıtuğ'u Kurt Seyit'in ilk bölümünde peştemal'le hamam'a soktular ya, işte reyting garantisi diye buna derim ben.

Serpil Çakmaklı: Kurt ve şura izlenmeye değer bir yapım.

Esin Övet: Üç aydır bir dans sahnesidir bitmedi #KurtSeyitveŞura

Nil Burak: Kurt Seyit Sura mükemmel. Mekanlar, kostüm, makyaj, aksesuarlar, renkler ve oyun gücü tek kelimeyle harikulade. Kutlarım.

Kenan Erçetingöz: Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten Hollywood starları gibi olmuş. Brad Pitt'le yarışır. Bravo.

Ayça Tekindor: Vallahi ilk kez maç dışında gözlük taktım. Kıvanç'ı daha yakından görebilmek için.

Helin Avşar: Bayıldım bu diziye çekimler harika. Takip edeceğim bir dizi buldum.

GECEYE DAMGA VURAN SAHNE

Kıvanç Tatlıtuğ'un son projesi olması sebebiyle, Türkiye'de ve Ortadoğu'da büyük bir merakla beklenen Kurt Seyit ve Şura dizisinin ikinci olması, beklenen ilgiyi görmediği yönünde de yorumlandı. Twitter'da TT olmaması ve Küçük Ağa dizisinden sonra ikincilikte kalması dizinin gelecek bölümlerine dair merakı daha da artırdı. Dönem dizisi olması itibariyle riskli ve eleştiriye oldukça açık bir proje olan Kurt Seyit ve Şura'nın senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yazıyor. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği dizi Ay Yapım'ın son projesi. Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Kurt Seyit ve Şura', Kırımlı bir Türk ailenin oğlu ile Rus bir ailenin kızı olan Şura'nın aşkını anlatıyor. Kültürleri ve ailelerinin beklentileri çok farklı olan bu iki gencin kavuşması aradaki düşmanlıklarla iyice zorlaşır.


Küçük Ağa'da Osman var
Bir süre önce yayımlanmaya başlayan Küçük Ağa dizisinin başrollerinde ise 'Öyle bir Geçer Zaman ki' dizisinin çocuk oyuncusu, Emir Berke Zincidi bulunuyor. Zeki Alasya, Sarp Leventoğlu, Birce Akalay da dizinin yine başrolünde yer alan isimlerden. Küçük Ağa'da boşanan anne ve babasını bir araya getirmeye çalışan ve bunun için türlü numaralara başvuran Mehmet Can'ın başından geçenler anlatılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...