Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'den HSYK'ya suç duyurusu

/ Kaynak: CHA
CHP'den HSYK'ya suç duyurusu

Politika Haberleri  / CHA

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Ankara Cumhuriyet Başsavcıları ve Cumhuriyet Savcıları hakkında HSYK'ya suç duyurusunda bulundu.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Ankara Cumhuriyet Başsavcıları ve Cumhuriyet Savcıları hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) 7 sayfalık bir dilekçe ile suç duyurusunda bulundu. Atilla Kart konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Avukatlıktan yargıçlığa geçiş sınavlarında 'soru çalarak yargıç olan' avukatlarla ilgili sınav soruşturmalarında; görev ve yetkilerini kötüye kullandıkları ortaya çıkan Başsavcı Fethi Şimşek ile önceki Başsavcı İbrahim Ethem Kuriş ve Soruşturma Savcısı Ömer Faruk Tezel hakkında; görevlerini doğru ve tarafsız yapmadıkları, görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle, tarafımızdan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na(HSYK) 5 Mart 2014 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadelerine yer verdi. Suç duyurusu dilekçesi 7 sayfadan oluştu.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...