Beşiktaş, Fernandes'e şimdiden alternatif bakıyor

Beşiktaş, Fernandes'e şimdiden alternatif bakıyor

SPOR Haberleri

Rapor hazırlayan Bilic, Almeida'nın kalması yönünde görüş bildirirken, takımı yönlendirecek iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç olduğunu belirti

Hafta sonu Sapanca'da toplanarak Beşiktaş'ın gelecek 10 yılını planlayan siyah-beyazlı yönetim, futbol takımının gelecek sezonunu da şekillendirmeye başladı. Jermain Jones ve Dany transferleriyle birlikte bu sezon toplam 13 yeni ismi kadrosuna katan Beşiktaş, takımın aksayan yönleriyle ilgili teknik heyetten bilgi aldı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in orta sahada Veli, Atiba ve Jones gibi isimlerin performansından memnun kaldığı, bu isimlerin savunma anlamında takıma büyük bir katkı sağladığı ancak üretken bir orta saha eksikliği yaşandığını söylediği öğrenildi. Devre arasında Fernandes'in kalemini kıran ve Portekizli oyuncuyla yola devam etmeme kararı alarak Oğuzhan'ı forvet arkasında kullanan Hırvat teknik adamın, genç oyuncudan bazı konularda memnun kalmadığı belirtildi. Oğuzhan Özyakup'un yeteneklerinin üst düzey olduğunu fakat fizik olarak zayıf kaldığı ve çabuk sakatlanarak istikrar sağlayamadığını düşünen Bilic, bu durumun Antalyaspor maçında kendilerini zorladığını söyledi. Yeni sezonda orta sahaya Avrupa standartlarında bir isim takviye edilmesini isteyen Bilic'in Almeida'nın da mutlaka takımda kalması gerektiği yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. Savunmada kaliteyi yükseltmek isteyen Hırvat teknik adam, gelecek sezon kulübün maddi şartlarını zorlamadan savunmayı da yeniden şekillendirmek istediğini Önder Özen ve siyah-beyazlı yöneticilere iletti.
HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...