Almeida'ya izin çıkmadı

Almeida'ya izin çıkmadı

SPOR Haberleri

Milli maçta oynamasına izin vermeyen Portekizli doktorlar, golcü oyuncuya bu hafta lig maçında da oynamaması tavsiyesinde bulundu

Antalyaspor maçında sol ayağına aldığı darbeyle sakatlanan Hugo Almeida'nın durumu belirsizliğini koruyor. Ülkesine giderek Portekiz Milli Takımı'nın doktorlarına tedavi olan golcü oyuncunun sakatlığı henüz geçmediği için Kamerun karşılaşmasında oynamasına izin verilmedi. Almeida'ya ayağını zorlamaması gerektiğini söyleyen Portekizli doktorların, golcü oyuncuya pazar günü tedbir amaçlı olarak oynamamasını tavsiye ettiği ifade edildi. Ancak yedek kulübesindeki golcülerinin durumundan memnun olmayan Bilic'in kulüp doktorlarına Almeida'yı pazar gününe yetiştirmeleri konusunda talimat verdiği öğrenildi. Golcü futbolcunun durumu İstanbul'a döndükten sonra yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...