Onur Kıvrak: Demirden korksaydım!..

Onur Kıvrak: Demirden korksaydım!..

SPOR Haberleri

Onur Kıvrak, İbrahimovic'e karşı kaleyi koruması durumunda ne hissedeceğine dair soruya ise, 'Demirden korksam trene binmezdim.' cevabını verdi.

Milli Takımın kalecisi Onur Recep Kıvrak da İsveç karşısında izleyenlere iyi bir maç seyrettirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Çok turnuva kaçırdık. Bu sefer kaçırmak istemiyoruz. Zor maçlar yapacağız ama inşallah başaracağız" ifadelerini kullandı. "Çok iyi bir ekibimiz var. Fatih Terim ile çalışmak genç arkadaşlarımız için büyük bir şans. Takım içinde diyaloğumuz çok iyi" diyen Onur, İbrahimovic'e karşı kaleyi koruması durumunda ne hissedeceğine dair soruya ise, nbsp; "Demirden korksam trene binmezdim. O yüzden kimseden korkmuyorum ve görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" cevabı verdi. Arda'nın bu arada, "Tamam artık, Kurtlar Vadisi'nde bu sloganı duyarız" demesi ve dizinin fon müziğini seslendirmesi salonda gülüşmelere yol açtı. nbsp;


Arda: Turnuvaları televizyondan izlemek istemiyorum. Bizim yenemeyeceğimiz takım yok
Onur: EURO 2016 elemelerinde zor maçlar yapacağız ama bu defa başaracağız


KARARLI VE NEŞELİ
Milli Takımımızın iki silahı Arda Turan ve Onur Kıvrak dün yaptıkları basın toplantısında EURO 2016 yolunda umut veren açıklamalar yaptı. İki futbolcu cesur ve kararlı mesajlar verirken aralarındaki esprilerle de toplantıda neşeli dakikalar yaşanmasına sebep oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...