Doktor Öz'den torun tweet'i

/ Kaynak: İHA
Doktor Öz'den torun tweet'i

DÜNYA Haberleri  / İHA

Dr. Mehmet Öz, büyük kızı Daphne'yi yeni dünyaya gelmiş kızını kucağında tutarken gösteren fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

Daha önce bebeğin ilk fotoğrafının ABD'nin ünlü magazin dergisi People'da yayınlanacağını duyuran Dr. Mehmet Öz, Instagram'daki mesajında; "Tüm aile, bir sonra 'Philo'yu kim kucağına alacak diye savaş veriyor. Onun küçük yanaklarından öpmek için tüm girişimlerim gaspa uğruyor" diye yazdı. nbsp;Öz çiftinin en büyük çocukları olan Daphne Öz Jovanovic (28) hamile olduğunu ABD'de ABC kanalında yayınlanan "The Chew" adlı programının sezon prömiyerinde açıklamış, izleyicileriyle bebeğinin ultrason görüntülerini paylaşmıştı. nbsp;ABD'de sağlıklı yaşam ve beslenme programı yapan Daphne Öz, üniversitede okuduğu dönemde tanıştığı John Jovanovic'le dünya evlenmişti. Öz'ün torunu geçen çarşamba günü dünyaya gelmişti.
nbsp;Doktor Öz, daha önce Twitter'da ilk torunu Philomena Bijou Jovanovic'in gözlerinin mavi ve annesi gibi Çerkez güzeli olduğunu belirtmişti.

SABAH

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...