Fenerbahçe'de en az iki hafta daha yok!

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de en az iki hafta daha yok!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'de Emenike ve Sow takıma dönerken, Alves ve Webo'nun ise henüz tam iyileşmediği belirtildi.

22. haftadaki Elazığspor maçı öncesi idmanda sakatlanan ve omzunda yırtık tespit edilen Bruno Alves'te belirsizlik sürüyor. Elazığ ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında oynayamayan Portekizli futbolcunun, Trabzonspor ve Erciyesspor sınavlarında da forma giyemeyeceği belirtiliyor. Tedavisine devam edilen tecrübeli savunma oyuncusunun, 26. haftada deplasmandaki Gaziantepspor maçında forma giyebileceği kaydediliyor.


Riske edilmeyecek
19. haftadaki Eskişehir maçında sakatlanan Webo'nun durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Ayak bileğindeki ağrıları azalan Kamerunlu oyuncunun, Trabzonspor ile oynanacak kritik maçta forma giymek istediği belirtiliyor. Ancak teknik heyet temkinli. Ersun Yanal, yarından itibaren takımla çalışmaya başlayacak Webo'yu Trabzon'da riske etmeyecek. Kamerunlu'nun tam kapasiteyle bir sonraki hafta Erciyes maçına hazır olması bekleniyor. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...