TOKİ: O haberler gerçek dışı

/ Kaynak: İHA
TOKİ: O haberler gerçek dışı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Çatalca'da bulunan villa inşaatları ile ilgili haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.

TOKİ'den yapılan açıklamada, son günlerde yazılı ve görsel bazı basın yayın organlarında İstanbul Çatalca'da bulunan villa inşaatları ile ilgili TOKİ'yi ilişkilendirerek kurumu yıpratmayı hedefleyen gerçek dışı haberler olduğu belirtilerek şöyle denildi: nbsp;"Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaat yapımı faaliyetlerini Kamu İhale Kanunu çerçevesinde ihale yoluyla ve yüklenici firmalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, doğrudan herhangi bir inşaat malzemesi alımı yapılmamaktadır. İnşaatlarda kullanılan malzemelerin temini ve kullanımı yüklenici firmalar tarafından ihale çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Bu yüzden TOKİ'nin herhangi bir şekilde ihale dışındaki bir inşaata malzeme vermesi veya vermesini sağlaması mümkün değildir." nbsp;Adı geçen inşaatta TOKİ görevlilerinin çalıştırıldıkları iddiasının da tamamen hayal ürünü olduğu ifade edilen açıklamada, "Bu haberler TOKİ'nin itibarını zedelemeye dönük bir karalama kampanyasından ibarettir. Gerçek dışı bilgilerle TOKİ'yi yıpratmayı hedefleyen bu ve benzeri haberlere itibar edilmemesi hususunda kamuoyunu saygıyla bilgilendiririz" denildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...